Man opgepakt voor handel in drugs

Man opgepakt voor handel in drugs

Geplaatst op 28 maart 2023, om 17:05 uur

OUDHEUSDEN – Na een onderzoek naar de handel in verdovende middelen door de regionale recherche in de eenheid Oost-Brabant werd maandagochtend een 37-jarige man uit Oudheusden op een vakantiepark in Lith aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Uit het onderzoek was naar voren gekomen dat de man zich in de jaren 2020 en 2021 vermoedelijk bezig had gehouden met grootschalige handel in soft- en harddrugs. De man zou betrokken zijn geweest bij de handel in drugs in zowel binnenland als de export naar en import vanuit het buitenland.

Maandag werden in het kader van het onderzoek op vier locaties in de regio doorzoekingen gedaan. Het ging daarbij om (vakantie-)woningen in Oudheusden, Lith en Aalst en een bedrijfspand in Heesbeen. Bij deze doorzoekingen werden onder andere voer- en vaartuigen in beslag genomen.

De aangehouden man zit vast en het onderzoek gaat onverminderd door.