A2 weer open na ongeluk waarbij twee mensen gewond raakten

A2 weer open na ongeluk waarbij twee mensen gewond raakten

Geplaatst op 24 maart 2023, om 15:35 uur

AMSTERDAM – De A2 is weer helemaal open nadat deze gesloten was vanwege een ongeluk met twee voertuigen. Ter hoogte van Abcoude schoot vrijdagmiddag een auto door naar de andere kant van de berm, waar deze op de andere weghelft frontaal op een ander voertuig botste. De twee bestuurders, een man een vrouw, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

De A2 tussen Abcoude en knooppunt Holendrecht was dicht in de richting van Amsterdam vanwege het ongeluk. De beschadigde voertuigen zijn verplaatst en de weg is schoongemaakt, waardoor de snelweg weer vrij is. De politie doet nog onderzoek hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

 

Door: ANP