Vrachtwagenchauffeur belandt in de sloot en overlijdt

Vrachtwagenchauffeur belandt in de sloot en overlijdt

Geplaatst op 23 maart 2023, om 20:12 uur

SIMONSHAVEN/MIERLO – Een vrachtwagenchauffeur uit het Brabantse Mierlo is dinsdagochtend overleden nadat hij na een eenzijdig ongeval in een sloot in Simonshaven (Zuid-Holland) terecht was gekomen. Het ongeval vond plaats op de Schuddebeursedijk toen de vrachtwagen met oplegger omgeslagen was en ondersteboven in het water belandde.

De 60-jarige bestuurder zat bekneld in het voertuig en kon met behulp van de brandweer worden bevrijd. Hij werd ter plaatse gereanimeerd door het ambulancepersoneel en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Helaas bleek de toestand van de vrachtwagenchauffeur te ernstig en is hij later overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft aangegeven dat de oorzaak van het ongeval nog onbekend is en doet onderzoek naar de toedracht.