Ongeboren baby overleden na ongeval, crowdfunding gestart

Ongeboren baby overleden na ongeval, crowdfunding gestart

Geplaatst op 20 maart 2023, om 20:48 uur

ALMEN – Op de Ehzerallee in Almen is donderdagmiddag een automobiliste met haar auto tegen een boom gebotst. De gevolgen van de aanrijding zijn groot.

Rond 15:20 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Ter plekke klapte een automobiliste tegen een boom nadat ze onwel werd tijdens het rijden. De vrouw raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer. De auto raakte total loss en is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Grote gevolgen
Josephyne, de zus van de vrouw, is na het ongeluk een steunactie gestart waarin wordt verteld dat de vrouw 18 weken zwanger was. Door het ongeluk is het ongeboren kindje om het leven gekomen. ”Dit kindje was hun toekomst en was meer dan welkom. Het verdriet is heel groot,” vertelt Josephyne. In de auto zat ook een hond, genaamd Teddy, die ook overleed door de aanrijding.

Steunactie
Josephyne startte de steunactie omdat er onvoorziene hoge kosten op het slachtoffer en haar partner afkomen de komende tijd. “Wij zouden graag op deze manier (financieel) een steentje bij willen dragen, zodat ze zich kan focussen op haar herstel en daarnaast kan rouwen om het verlies van haar lieve ongeboren kindje en haar trouwe hond Teddy.”

Foto’s: Ewan Spit / Persbureau Heitink