Verdachte aangehouden voor dodelijke vechtpartij

Verdachte aangehouden voor dodelijke vechtpartij

Geplaatst op 19 maart 2023, om 15:10 uur

MAASSLUIS – De politie heeft zondagochtend een 26-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een geweldsmisdrijf in Maassluis. Daarbij kwam een 42-jarige inwoner van die gemeente om het leven. De verdachte, een inwoner van Geldrop, meldde zichzelf op een politiebureau in Eindhoven, schrijft de politie op Twitter.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was er rond 02.30 uur op de Fenacoliuslaan in het oude centrum van Maassluis een vechtpartij tussen twee mannen. Een van hen was het slachtoffer, dat zwaar gewond raakte. Later die nacht overleed hij in het ziekenhuis.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en roept getuigen op zich te melden.