Hond toont onvoorwaardelijke liefde: Blijft bij overleden baasje na tragisch ongeluk

Hond toont onvoorwaardelijke liefde: Blijft bij overleden baasje na tragisch ongeluk

Geplaatst op 19 maart 2023, om 13:40 uur

DEURNE – Op zondag is er een ongeval gebeurd op de Breemortelweg in het Brabantse Deurne. Een automobilist is overleden nadat hij onwel is geworden achter het stuur en met zijn auto tegen een boom is gebotst. Het slachtoffer had zijn hondje bij zich in de auto, maar na het ongeval was het beestje weggelopen. Later is het hondje teruggekomen en naast het overleden baasje gaan zitten.

De politie heeft vastgesteld dat de bestuurder onwel moet zijn geworden achter het stuur, waardoor hij de controle over de auto verloor en tegen een boom botste. Ondanks de snelle inzet van de traumahelikopter en andere hulpdiensten heeft het slachtoffer het niet overleefd.

Het hondje van de bestuurder zorgde voor een opmerkelijke situatie na het ongeval. Nadat het dier was weggelopen, kwam het later terug en ging naast het overleden baasje zitten.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk en ter plaatse geholpen. Op dit moment zijn er geen verdere details bekend over de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Harrie Grijseels