Gewonden ongeluk zijn twee vrouwen en meerdere kinderen

Gewonden ongeluk zijn twee vrouwen en meerdere kinderen

Geplaatst op 19 maart 2023, om 11:40 uur

GRONINGEN – Bij het auto-ongeluk zaterdagmiddag op de N363 bij Uithuizen (Groningen) zijn twee vrouwen en meerdere kinderen zwaargewond geraakt, meldt de politie. Het voertuig waarin zij zaten raakte rond 16.00 uur door nog onbekende reden van de weg en botste tegen een boom.

De bestuurster, een 32-jarige vrouw uit Drachten, moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De andere volwassene is een 35-jarige vrouw uit Het Hogeland. Ook de kinderen komen uit die gemeente. Volgens bronnen gaat het om vijf kinderen, maar de politie wil dat niet bevestigen. De slachtoffers zijn naar meerdere ziekenhuizen gebracht.

Hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeluk. Ook de traumahelikopter werd ingezet. De politie doet onderzoek naar de toedracht en roept getuigen en mensen die dashcambeelden hebben op om zich te melden.

LEES OOK:UPDATE: Zeven kinderen betrokken bij ernstig ongeluk 

https://twitter.com/batch1588/status/1637121663601877000