Veel schade na brute snelkraak op juwelier

Veel schade na brute snelkraak op juwelier

Geplaatst op 18 maart 2023, om 14:43 uur

VAASSEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een snelkraak plaatsgevonden bij Meiling Juwelier Optiek aan de Dorpstraat in Vaassen.

Even na 04:00 uur kwam de melding van de snelkraak binnen bij de meldkamer. Ter plekke werd volgens de politie veel geweld gebruikt om het pand binnen te komen en om sieraden te pakken. In de ruit van het pand zit een groot gat waardoor de daders waarschijnlijk zijn binnen gekomen. In de winkel zijn meerdere vitrines kapot geslagen.

Na de snelkraak gingen de daders er met een nog onbekende buit vandoor. Mogelijk zijn er meerdere voertuigen gebruikt waaronder een witte Mercedes, aldus de politie. Zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Foto’s: Persbureau Heitink