Levend konijn gewond en vermagerd gedumpt in kliko

Levend konijn gewond en vermagerd gedumpt in kliko

Geplaatst op 17 maart 2023, om 08:30 uur

WEERT – Vuilnismannen in het Limburgse Weert vonden afgelopen week een gewond en sterk vermagerd konijn aan tijdens het ophalen van de groene kliko’s.

‘Vandaag werden de groene kliko’s geleegd op de Philips van Hornestraat in Weert, de vuilnismannen checken altijd de bak voordat hij geleegd wordt en maar goed ook. Zo vonden ze dit konijntje levend boven op het afval, hartstikke mager en vol met bijtwonden’, schrijft Dierenambulance Midden-Limburg op Facebook.”

De Dierenambulance heeft het konijn opgehaald en er wordt goed voor gezorgd. Op de foto’s die worden gedeeld is te zien dat het diertje er een stuk gezonder uitziet. ‘Het gaat goed met het konijntje, ligt lekker te slapen en worteltjes te eten.’

Foto’s: Dierenambulance Midden-Limburg