Vrouw (36) bijt supermarktmedewerker die haar aanspreekt op diefstal

Vrouw (36) bijt supermarktmedewerker die haar aanspreekt op diefstal

Geplaatst op 15 maart 2023, om 11:19 uur

ROOSENDAAL – Op dinsdagmiddag is een 36-jarige vrouw aangehouden nadat ze een supermarktmedewerker had gebeten in Roosendaal. Volgens de politie zou de vrouw de kassa zijn gepasseerd zonder te betalen en agressief hebben gereageerd toen ze hierop werd aangesproken.

De verdachte werd betrapt door een medewerker van de Dirk van den Broek-supermarkt aan de Laan van Henegouwen rond 15.30 uur. Ze beet een van de medewerkers, waardoor deze gewond raakte. Het was nodig om meerdere medewerkers in te zetten om de vrouw onder controle te krijgen. De politie werd uiteindelijk ingeschakeld en de vrouw werd aangehouden.

Na haar arrestatie werd de vrouw op het bureau verhoord en werd ze vrijgelaten om thuis de gevolgen van haar daden af te wachten. De Roosendaalse wordt verdacht van het plegen van een diefstal met geweld en er is aangifte gedaan door de gebeten supermarktmedewerker.