Auto rijdt restaurant binnen en veroorzaakt flinke brand

Auto rijdt restaurant binnen en veroorzaakt flinke brand

Geplaatst op 15 maart 2023, om 11:50 uur

AMSTERDAM – In een restaurant aan de straat Sierenborch nabij het Westelijk Havengebied in Amsterdam is in de nacht van dinsdag op woensdag een brand uitgebroken nadat een auto op het pand inreed. De brand heeft veel schade aan het pand veroorzaakt.

Rond 2.50 uur kregen de hulpdiensten een eerste melding van de brand. De brandweer en politie werden ter plaatse gestuurd.

De politie heeft laten weten dat de brand in de auto is ontstaan en dat er opzet in het spel is. Na het blussen bleek dat er niemand in de auto achtergebleven was. Het is nog onduidelijk wie dit heeft gedaan en waarom. De politie roept mensen op die meer hebben gezien om zich te melden.

Foto’s: Michel van Bergen

facebook