Auto klapt tegen de vangrail en slaat over de kop

Auto klapt tegen de vangrail en slaat over de kop

Geplaatst op 15 maart 2023, om 20:03 uur

EDE – Op de A12 tussen Arnhem en Ede heeft woensdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.

Even na 18:40 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plekke is door onbekende oorzaak raakte een auto van de weg, klapte tegen de vangrail en over de kop geslagen. Twee inzittenden raakte gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee rijstroken afgesloten
Na het ongeval werden twee rijstroken in de richting van Utrecht afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tot het onderzoek is afgerond blijven de rijstroken dicht.

Omdat twee rijstroken zijn afgesloten is er een file ontstaan. Om 20:00 uur meldt de ANWB-verkeersinformatie een vertraging van 18 minuten over 4 kilometer.

Foto’s: Roland Heitink