Tilburger trapt man tegen hoofd, aangehouden voor poging doodslag

Tilburger trapt man tegen hoofd, aangehouden voor poging doodslag

Geplaatst op 12 maart 2023, om 14:15 uur

TILBURG – De politie heeft een 26-jarige man uit Tilburg aangehouden voor poging doodslag. Hij zou in de nacht van zaterdag op zondag in Tilburg een man hebben geslagen en, toen het slachtoffer op de grond lag, meerdere keren tegen het hoofd hebben getrapt.

De politie kreeg een melding over een mishandeling die op camerabeelden was te zien. Het 42-jarige slachtoffer werd hard in het gezicht geslagen, viel op de grond en kreeg daarna trappen in het gezicht en tegen het hoofd. De verdachte liep even weg, maar kwam terug om nog enkele trappen tegen het hoofd te geven.

De politie hield de man snel na het incident aan en zette hem vast. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Met zakmes in café zwaaien
Ook in Tilburg hield de politie een 27-jarige inwoner aan, omdat hij in een café aan de Heuvel met een zakmes zou hebben gezwaaid. Een plaatsgenoot van 19 jaar raakte bij dat zwaaien lichtgewond. Vermoedelijk werd de verdachte boos toen hij erop werd aangesproken dat hij zijn rekening niet betaalde. De man was al weg toen de politie kwam, maar de oudere broer verzocht de man zich alsnog te melden. Dat gebeurde en de Tilburger zit nog vast.

21-jarige scheld agenten uit
Even later ontstond in een paar kroegen verderop ook een opstootje, waarbij een 21-jarige man uit Drunen agenten uitschold. Er ontstond een worsteling waarbij de man tegen de grond werd gewerkt. Eenmaal aangekomen bij het cellencomplex werd de man opnieuw agressief. Ook hij zit nog vast.