Vier doden bij ernstig ongeval op snelweg

Vier doden bij ernstig ongeval op snelweg

Geplaatst op 10 maart 2023, om 21:53 uur

SPRANG-CAPELLE – Op de A59 ter hoogte van Sprang-Capelle (Brabant) is vrijdagavond een ernstig ongeval gebeurd, hierbij zijn vier personen om het leven gekomen. Dat meldt de politie op haar twitter pagina.

De brandweer werd rond 21.15 gealarmeerd voor het ongeval. Al vrij snel werd er opgeschaald zodat er meer hulpverleningsvoertuigen ter plaatsen komen. Op de snelweg zijn drie voertuigen en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen, waarvan er een voertuig in brand is gevlogen. De vier inzittenden van dit voertuig zijn om het leven gekomen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar wat er gebeurd is. De ANWB meldt dat de A59 door het ongeval is gesloten tussen Waalwijk en de afrit Dussen. Verkeer kan omrijden via Tilburg over de A2 en de A65.

Volgens de politie blijft de weg zeker tot zaterdagochtend dicht.

Foto FPMB / Erik Haverhals