Moeder baby die uit raam viel in Haagse Schilderswijk blijft vast

Moeder baby die uit raam viel in Haagse Schilderswijk blijft vast

Geplaatst op 9 maart 2023, om 13:01 uur

DEN HAAG – De moeder van de baby die op 24 februari uit een raam van een woning in de Jacob Catsstraat in de Haagse Schilderswijk viel en later overleed, blijft vastzitten. De raadkamer van de rechtbank in Den Haag heeft besloten haar voorarrest met negentig dagen te verlengen, aldus het Openbaar Ministerie.

Het jongetje van enkele weken oud werd vorige maand door agenten zwaargewond op straat aangetroffen.

De 32-jarige moeder is opgenomen in het Penitentiair Psychiatrisch Centrum, een plek voor gedetineerden met psychische problemen. Het onderzoek naar wat er is gebeurd loopt nog, maar de voorlopige verdenking tegen de moeder is aangepast van ‘poging doodslag’ naar ‘doodslag’.

 

Door: ANP