Man in gezicht geschopt nadat hij jongen aansprak op gevaarlijk rijgedrag

Man in gezicht geschopt nadat hij jongen aansprak op gevaarlijk rijgedrag

Geplaatst op 9 maart 2023, om 07:56 uur

SASSENHEIM – Een 65-jarige man uit Sassenheim sprak maandagmiddag een jongen op een scooter aan op zijn gevaarlijke rijgedrag. Dit gebeurde op de G.B. de Vroomenstraat. Even later kwamen drie jongens op hem af en mishandelden hem ernstig. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

De scooterrijder droeg een zilverkleurige helm met een blauwe bliksemschicht aan de zijkant en had het kenteken van zijn scooter afgeplakt. De drie jongens kwamen uit de richting van de Vrouwenpolderstraat op de man aflopen. Alle drie droegen ze een zwarte hoodie en een van hen liep op badslippers. Zij begonnen de man uit te schelden, waarna één van de jongens de man in zijn gezicht schopte. Na de mishandeling gingen ze er vandoor.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt deze zaak en vraagt getuigen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben van de omgeving van de G.B. de Vroomenstraat zich te melden bij de politie. Heeft u informatie die dit onderzoek kan helpen? Bel dan 0900-8844. Anoniem melding maken is mogelijk via 0800-7000.