Vrouw door brandweer bevrijd uit auto na ongeval

Vrouw door brandweer bevrijd uit auto na ongeval

Geplaatst op 7 maart 2023, om 13:51 uur

EINDHOVEN – Een vrouw is dinsdagochtend door de brandweer uit haar voertuig gehaald, na een aanrijding op de hoek van de Blaarthemseweg en de Offenbachlaan in Eindhoven. Vermoedelijk was een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval.

De bestuurster van één van de auto’s raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Ze werd vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De andere bestuurder van de auto raakte niet gewond bij het ongeval.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, ambulance en politie, waren snel ter plaatse en sloten de weg af voor het verkeer. Het ongeval veroorzaakte een flinke verkeersopstopping in de omgeving.