Drukste ochtendspits van 2023 door onder meer regen en ongevallen

Drukste ochtendspits van 2023 door onder meer regen en ongevallen

Geplaatst op 7 maart 2023, om 11:00 uur

BINNENLAND – Regen, ongevallen en de gebruikelijke drukte op de weg hebben dinsdag gezorgd voor de drukste ochtendspits van het jaar tot nu. Het hoogtepunt was iets na 08.00 uur. Toen stond er 1093 kilometer file, zegt een woordvoerder van de ANWB.

“Het hoogtepunt ligt inmiddels achter ons”, aldus de woordvoerder. Rond 09.00 uur was de filestand weer gezakt tot onder de 1000 kilometer.

Er waren dinsdagochtend onder meer ongelukken op de A28 richting Utrecht bij Den Dolder en op de A4 richting Amsterdam bij Zoeterwoude-Rijndijk. Op de A2 richting Maastricht stond bij Urmond een vrachtwagen in brand. Verder is het op dinsdagen sowieso al drukker op de weg omdat mensen die dag vaker op kantoor werken.