Ramkraak op KPN XL-winkel

Ramkraak op KPN XL-winkel

Geplaatst op 6 maart 2023, om 07:20 uur

BREDA – Op een KPN XL aan de Kruisvoort in Breda winkel is in de nacht van zondag op maandag een ramkraak gepleegd. De glazen ruit naast de toegangsdeur en het rolluik werden geforceerd, vermoedelijk met een auto.

Rond 02:00 uur kwam de melding van de ramkraak binnen bij de meldkamer, waarna de politie met meerdere eenheden werd opgeroepen. Ondanks dat de politie snel ter plekke was, werden er geen verdachten meer aangetroffen. Wat er is buitgemaakt, is niet bekend maar vermoedelijk zal het niet veel zijn. Op de deur van de winkel zit namelijk een groot bord met de tekst ‘deze winkel heeft geen waardevolle smartphones op voorraad. Koop je bij ons een duur toestel? dan bezorgen wij hem bij je thuis.’

Onder de tekst wordt ook aangegeven dat de meldkamer live kan meekijken met de winkel. De politie zal de beelden gaan bekijken en verder onderzoek doen.

Foto’s: Perry Roovers