Man gewond naar ziekenhuis na overval: drie verdachten aangehouden

Man gewond naar ziekenhuis na overval: drie verdachten aangehouden

Geplaatst op 6 maart 2023, om 06:00 uur

WESTERVOORT – Bij een overval aan De Ganzenpoel in Westervoort is zondagavond een man gewond geraakt in zijn gezicht. Drie verdachten sloegen op de vlucht en werden even later aangehouden.

Rond 23:15 uur werd het slachtoffer overvallen door drie personen. Hierbij kreeg hij een klap in zijn gezicht en liep flink aangezichtsletsel op. Nadat de overvallers, met een auto, waren gevlucht werden de hulpdiensten gealarmeerd. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plekken en er werd een ambulance voor het slachtoffer opgeroepen. De ambulancedienst het slachtoffer voorzien van medische hulp, waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling.

De politie deed ter plekke onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer had een videodeurbel en er werd gekeken of daar iets op te zien was. Ook in de omgeving van de woning werd gekeken naar beveiligingscamera’s.
Foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink