Man gewond aan gezicht bij steekpartij

Man gewond aan gezicht bij steekpartij

Geplaatst op 3 maart 2023, om 09:58 uur

ROTTERDAM – Een 24-jarige man uit Hongarije is op donderdag gewond geraakt toen hij op de Pleinweg in Rotterdam in zijn gezicht werd gestoken. Hij was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt de dader.

De Hongaar liep die dag rond 15.30 uur met twee andere mannen op de Pleinweg toen de dader hen tegemoet liep. Er ontstond kort een woordenwisseling tussen de mannen, waarna de dader het slachtoffer al snel in zijn gezicht sloeg. Hij had kennelijk een mes in zijn hand, want het slachtoffer liep een flinke wond aan zijn gezicht op en moest daarvoor naar het ziekenhuis. Zijn verwonding was niet levensbedreigend.

De dader en het slachtoffer kennen elkaar en hadden eerder ruzie gehad. De politie zoekt de dader.