Ex-vriend Silvana Heber ontkent moord

Ex-vriend Silvana Heber ontkent moord

Geplaatst op 3 maart 2023, om 11:06 uur

DEN BOSCH – Ex-vriend Marlon B. (41) van de dood gevonden Silvana Heber (36) uit het Noord-Brabantse Hoogeloon ontkende vrijdag bij de eerste inleidende zitting bij de rechtbank in Den Bosch dat hij haar heeft gedood.

Heber verdween op 19 november, waarna de familie alarm sloeg over haar vermissing. Drie dagen later werd haar lichaam gevonden in het bosgebied Half Mijl tussen Vessem en Veldhoven. De moeder van twee kinderen woonde samen in de woning van de verdachte en zou gaan verhuizen naar een andere woning in het dorp.

De eerste openbare zitting in het proces duurde nog geen tien minuten. De verdachte was vanuit de gevangenis in Vught via een videoverbinding aanwezig. Hij zal nog worden onderzocht door gedragsdeskundigen. De volgende zitting is 25 mei.

Door: ANP