Scooterbestuurder overhandigt politie bijzonder ‘rijbewijs’ tijdens controle

Scooterbestuurder overhandigt politie bijzonder ‘rijbewijs’ tijdens controle

Geplaatst op 2 maart 2023, om 21:10 uur

ACHTMAAL – Tijdens een politiecontrole in het Brabantse Achtmaal zorgde een scooterbestuurder op donderdagmiddag voor verbazing. Toen de agenten hem om zijn rijbewijs vroegen, overhandigde hij hen een ondertekend briefje, wat de wenkbrauwen van de politieagenten deed fronsen.

‘H. F. mag met scooter rijden’ luidt de handgeschreven boodschap. Voor zijn privacy zijn alleen de voorletters van zijn voor- en achternaam zichtbaar. ‘De bestuurder overhandigde dit papiertje als zijn rijbewijs’, meldt de politie via Twitter. ‘Je maakt wat mee tijdens de dienst.’

De creatieve bestuurder ontving een boete voor het rijden zonder rijbewijs.

facebook