Man komt met hand bekneld te zitten in vuilniswagen

Man komt met hand bekneld te zitten in vuilniswagen

Geplaatst op 2 maart 2023, om 06:57 uur

BERGEIJK – Een vuilnisman is woensdagavond met zijn hand bekneld komen te zitten tussen het mechanisme dat de afvalbak optilt.

Rond 19:20 uur reed de chauffeur op de Burgemeester Magneestraat in Bergeijk en hoorde een schreeuw aan de achterkant van het voertuig. Toen hij ging kijken trof hij zijn collega aan die bekneld zat met zijn hand. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden opgeroepen om de man hulp te verlenen. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar die werd onderweg geannuleerd.

Brandweerlieden konden met een hydraulische spreider het mechanische systeem van de vuilniswagen los krijgen. Nadat de man werd bevrijd was hij goed aanspreekbaar, maar moest voor verdere behandeling aan zijn hand naar het ziekenhuis.

Foto: Rico Vogels