VIDEO: Politie schiet gericht op plofkrakers uit Duitsland

VIDEO: Politie schiet gericht op plofkrakers uit Duitsland

Geplaatst op 1 maart 2023, om 15:10 uur

LOMM – In Lomm zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee verdachten aangehouden nadat zij mogelijk betrokken waren bij een plofkraak in Duitsland. Bij hun aanhouding zijn waarschuwingsschoten gelost. Er is niemand gewond geraakt.

Nederlandse agenten begonnen de achtervolging nadat de verdachten de grens vanuit Duitsland overstaken. Hun auto crashte in Lomm, waarna zij te voet verder gingen. De politie wist twee personen aan te houden en loste daarbij enkele waarschuwingsschoten. Naar een derde verdachte wordt nog gezocht.

De twee aangehouden verdachten zijn een 19-jarige man uit Utrecht en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.