Ernstig ongeval op de A30, snelweg volledig afgesloten

Ernstig ongeval op de A30, snelweg volledig afgesloten

Geplaatst op 1 maart 2023, om 17:58 uur

BARNEVELD – Op de A30 bij Barneveld heeft zich een ernstig ongeluk voorgedaan, waarbij ten minste één gewonde is gevallen. Het slachtoffer, naar verluidt een vrouw, is door de hulpdiensten uit haar auto gehaald.

Het ongeval vond plaats in de richting van Barneveld, net voorbij de afrit Barneveld Harselaar. Bij de aanrijding is ook nog een andere een auto en een bestelbusje betrokken. De gewonde vrouw is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Details over de exacte oorzaak van het ongeluk zijn nog niet bekend. De A30 is afgesloten bij de aansluiting met de A1, waardoor het verkeer hinder ondervindt en er lange files staan. Hoe laat de snelweg weer open gaat is niet bekend.

Foto’s: Persbureau Heitink