Auto rijdt woning binnen, bewoners komen met de schrik vrij

Auto rijdt woning binnen, bewoners komen met de schrik vrij

Geplaatst op 1 maart 2023, om 20:44 uur

ALMERE – Op woensdag aan het begin van de avond heeft een automobilist een woning in de Meindert Hobbemastraat in Almere geramd. De gevel en het raam van de woning zijn zwaar beschadigd geraakt. Op het moment van het ongeluk waren de bewoners van het rijtjeshuis thuis, zo meldt een persfotograaf die ter plaatse is geweest. Zij raakte niet gewond.

Direct na het incident is de brandweer ter plaatse gekomen om de woning te controleren op instortingsgevaar. De bestuurder van de auto is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar het is niet duidelijk of hij of zij gewond is geraakt.

Volgens ooggetuigen is de auto rechtdoor vanaf de weg de woning binnengereden. De politie zal ter plaatse onderzoek doen om de precieze toedracht van het incident te achterhalen.

Foto’s: Inter Visual Studio