Aanhouding in vermissingszaak Wico van Leeuwen

Aanhouding in vermissingszaak Wico van Leeuwen

Geplaatst op 27 februari 2023, om 12:17 uur

BORCULO – In het onderzoek naar de vermiste Wico van Leeuwen uit Borculo heeft de politie maandag een 28-jarige man uit Borculo aangehouden. De man wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de verdwijning van Wico van Leeuwen. In dit stadium doen zij verder geen mededelingen over het onderzoek of over de verdachte, nu verdachte in beperkingen zit.

Informatie
Het onderzoek naar Wico is in volle gang en er hebben de afgelopen tijd meerdere zoekingen plaatsgevonden. De politie gaat ervan uit dat Wico niet meer in leven is en dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Helaas hebben ze het stoffelijk overschot van Wico nog niet gevonden. Er blijft gezocht worden.

Mensen die informatie hebben over de locatie waar het stoffelijk overschot van Wico is, of Wico hebben gezien vraagt de politie direct contact op te nemen via 0900-8844 of via de tiplijn op 0800-6070. Volledig anoniem tippen kan via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Opsporing Verzocht
De zaak is vorige week al onder de aandacht gebracht in Opsporing Verzocht en heeft de nodige tips opgeleverd. In die uitzending is ook een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die opheldering geeft in deze vermissingszaak. Dinsdag 28 februari a.s. zal dit onderzoek opnieuw in Opsporing Verzocht worden behandeld in de hoop dat de familie en nabestaande van Wico duidelijkheid krijgt over wat er gebeurd is met Wico.