Scooterrijder (24) in kritieke toestand aangetroffen op vluchtheuvel

Scooterrijder (24) in kritieke toestand aangetroffen op vluchtheuvel

Geplaatst op 25 februari 2023, om 08:35 uur

DIDAM – Op de Rotonde Hengelder met de Kievitsstraat in het Gelderse Didam is in de nacht van vrijdag op zaterdag even na 2.30 uur een zwaargewonde scooterrijder aangetroffen.

Een automobilist en vrachtwagenchauffeur vonden de 24-jarige man zwaargewond op een vluchtheuvel net voor de rotonde. Toegesnelde hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter, kwamen hebben medische hulp verleend.

De man is onder begeleiding van de arts uit de traumahelikopter in kritieke toestand per ambulance naar het Radboud in Nijmegen gebracht. De verkeersongevallen analyse kwam ter plaatse voor onderzoek. De weg zat daardoor zeker tot 5.30 uur volledig dicht.