Auto ramt boom: bestuurster bevrijd door de brandweer

Auto ramt boom: bestuurster bevrijd door de brandweer

Geplaatst op 24 februari 2023, om 08:52 uur

APPELTERN – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er op de Dijkgraaf de Leeuwweg in Appeltern (Gelderland) een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 00:30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen, waaronder de brandweer en twee ambulances.

Eenmaal ter plaatse troffen de hulpdiensten een auto aan die tegen een boom was geklapt. De brandweer heeft het voertuig met spanbanden vastgezet om te voorkomen dat het in de sloot zou belanden. De bestuurster zat nog in het voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Vervolgens is zij met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De auto raakte bij het ongeval total loss en is door een berger weggesleept. De Dijkgraaf de Leeuwweg was tijdelijk afgesloten om de hulpverleners veilig hun werk te laten doen.

Foto’s: Persbureau Heitink