Meisje (11) aan verwondingen overleden na aanrijding met auto

Meisje (11) aan verwondingen overleden na aanrijding met auto

Geplaatst op 23 februari 2023, om 15:11 uur

ZETTEN – Op de Weteringsewal N836 in Zetten heeft woensdagmiddag een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een 11-jarig meisje op de fiets. Het meisje werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, maar overleed daar aan haar verwondingen.

Het ongeval vond rond 17:00 uur plaats bij de kruising. De fietser werd geschept door een auto en kwam met een klap op het wegdek terecht. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en de brandweer, rukten met spoed uit om hulp te verlenen aan het slachtoffer.

De woordvoerder van de politie laat donderdagmiddag weten dat het meisje in het ziekenhuis aan haar verwondingen is overleden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval loopt nog.

Foto’s: Persbureau Heitink