53-jarige man meldt zich na mishandelen van vrouw om voorrangsfout

53-jarige man meldt zich na mishandelen van vrouw om voorrangsfout

Geplaatst op 23 februari 2023, om 18:45 uur

DUIVEN – Een 53-jarige man uit Duiven heeft zich gemeld bij de politie nadat hij eerder deze maand een vrouw mishandelde op de Heiliglandsestraat in Duiven, meldt Omroep Gelderland.

6 februari had de man een aanvaring met een automobiliste. De man stak lopend een oversteekplaats voor fietsers over zonder voorrang te verlenen aan de automobiliste. De vrouw gaf met haar handen vragend aan wat de man aan het doen was, waarop hij naar haar toe liep. Toen de vrouw uitlegde wat de man verkeerd overstak, begon hij tegen haar te schreeuwen.

Toen de vrouw het raam van de auto dicht deed, kreeg zij een klap van de man. Daarop is de vrouw met een bebloed gezicht weggereden. Bij de huisarts heeft ze een wond bij haar wenkbrauw laten dichten.

Nadat de politie een oproep deed, meldde de man zich. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.