Man (28) uit Medemblik aangehouden voor dood man in Hoorn

Man (28) uit Medemblik aangehouden voor dood man in Hoorn

Geplaatst op 22 februari 2023, om 16:25 uur

HOORN – De politie heeft dinsdag een 28-jarige man uit de gemeente Medemblik aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 37-jarige man in Hoorn. De politie bevestigt woensdag een bericht van NH Nieuws hierover. Zijn rol bij de dood van de man wordt onderzocht.

Het lichaam van het slachtoffer werd op 2 januari gevonden in een tuin bij een woning aan de Boedijnhof in Hoorn. Een buurvrouw vertelde toen aan NH Nieuws dat de man voorovergebogen op een tuintafel lag met een zwart voorwerp in zijn rug, dat leek op een mes. De politie kon dat woensdag niet bevestigen en ook geen verdere details geven.

De verdachte zit vast en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Vrijdag beslist een rechter-commissaris of de man langer in de cel blijft.