Overleden persoon gevonden in het water bij het bos

Overleden persoon gevonden in het water bij het bos

Geplaatst op 21 februari 2023, om 13:48 uur

SINT HUBERT – Op dinsdagochtend is een overleden persoon uit het water gehaald aan de Peter Ebbenweg in Sint Hubert (Noord-Brabant). Wandelaars hadden de persoon in het water aangetroffen bij het bos en alarmeerden direct de politie en de brandweer. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en is de persoon ter plekke overleden.

Het is nog niet duidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen en daarom heeft de politie een onderzoek gestart. De omgeving van de Peter Ebbenweg is afgezet en er is een forensisch team ter plaatse om de plaats delict te onderzoeken.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de overleden persoon. Het kan nog wel enige tijd duren voordat hierover meer bekend wordt gemaakt, omdat het identificatieproces tijd kost.

Foto’s: SK-Media