Carnavalsvierders treffen dode fietser (19) aan op de weg

Carnavalsvierders treffen dode fietser (19) aan op de weg

Geplaatst op 19 februari 2023, om 09:13 uur

NOORDWIJKERHOUT – Op de Leidsevaart in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout is in de nacht van zaterdag op zondag iemand omgekomen bij een ongeval. Volgens de politie gaat het om een 19-jarige fietser uit Hillegom. Eerder had de veiligheidsregio al gemeld met duikers te zoeken naar een mogelijk vermist persoon na een ongeluk.

Volgens een politiewoordvoerster was die zoektocht ingezet om na te gaan of er nog meer mensen betrokken waren bij het voorval. Dat bleek niet het geval te zijn.

Getuigen meldde dat er glas zou zijn aangetroffen op de weg. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd, ook wordt bekeken of de jongen is aangereden. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

facebook

Door: ANP