Automobilist klapt tegen boom en raakt bekneld, motorblok meters verderop

Automobilist klapt tegen boom en raakt bekneld, motorblok meters verderop

Geplaatst op 18 februari 2023, om 06:38 uur

SINT-OEDENRODE – Rond 22.30 uur vond er op de Slophoosweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode (Noord-Brabant) een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een automobilist raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste op een boom.

De auto kwam enkele meters verder in de berm tot stilstand. Het motorblok van de auto is door de klap uit het voertuig geslingerd. Hulpdiensten rukten massaal uit. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer, terwijl de brandweer assisteerde om de persoon uit het voertuig te halen. De politie sloot de weg af en hield nieuwsgierigen op afstand.

Het mobiel medisch team kwam per auto ter plaatse en verleende assistentie aan de ambulancedienst. Daarna is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Sander van Gils