Moldaviër aangehouden na steekincident in Schaijk

Moldaviër aangehouden na steekincident in Schaijk

Geplaatst op 16 februari 2023, om 12:55 uur

SCHAIJK – De politie heeft woensdagavond een 26-jarige man uit Moldavië aangehouden nabij een camping aan de Noordhoekstraat. We verdenken de man van betrokkenheid bij een steekincident in een woning op de camping. Daarbij raakte de bewoner – een 47-jarige man uit Oekraïne – gewond aan zijn arm en moest naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Het slachtoffer meldde zich na het incident bij de beheerder van de camping. Die waarschuwde de politie en hield samen met een andere bewoner van de camping de verdachte in afwachting van agenten in de gaten. De aanleiding voor het steekincident is nog niet bekend, dat moet uit onderzoek blijken.

De Moldaviër bleek onder invloed van alcohol en heeft geen vaste woon- of verblijfplaats, hij is ingesloten op het bureau.