Belg (45) dood gevonden in Voorthuizen, mogelijk vermoord

Belg (45) dood gevonden in Voorthuizen, mogelijk vermoord

Geplaatst op 15 februari 2023, om 15:52 uur

VOORTHUIZEN – Een 45-jarige Belg is in de nacht van zondag op maandag dood gevonden in een auto op de parkeerplaats Stroeze Zand in Voorthuizen (Gelderland). Dat meldt de politie nadat er in die buurt dagenlang onderzoek was gedaan. De Belg is onder verdachte omstandigheden aangetroffen, aldus de politie.

Hoe de man om het leven is gekomen, is nog niet bekend. Een team rechercheurs onderzoekt het mogelijke misdrijf. De politie sluit ook nog niet uit dat de Belg door een andere oorzaak is overleden, zegt een woordvoerster.

Maandag is al uitgebreid sporen- en buurtonderzoek gedaan in de omgeving van de Harderwijkerkarweg, waar de parkeerplaats is. De politie wil meer weten over wat er daar is gebeurd, maar ook over wat het slachtoffer in de laatste dagen voor zijn dood heeft gedaan.

Foto’s: Daniel Hol & William Harthoorn/Persbureau Heitink