Crowdfunding voor Nanouk (17) die overleed bij ernstig ongeluk

Crowdfunding voor Nanouk (17) die overleed bij ernstig ongeluk

Geplaatst op 14 februari 2023, om 17:32 uur

DOETINCHEM – Aanstaande vrijdag vindt het afscheid plaats van de 17-jarige Nanouk Roelofs, die zaterdag overleed bij een ongeluk in Westendorp. Om ervoor te zorgen dat de familie waardig afscheid kan nemen, is er een crowdfunding gestart, meldt De Gelderlander.

Volgens initiatiefnemer Griet Baarda was de familie niet verzekerd. ‘Door één verkeerd vinkje niet verzekerd’ schrijft Griet op de website van de crowdfundingsactie. Baarda vervolgt dat de nabestaande niet opgezadeld moeten worden met de financiële afwikkeling van het afscheid.

De moeder van Nanouk is ontroerd en dankbaar voor de actie. ”ik vind het zo lief wat mensen doen. Ik heb er gewoon geen woorden voor”, zegt ze.

Laatste reis naar haar vader
De vader van Nanouk overleed bij een ongeluk toen Nanouk nog klein was. Hetzelfde noodlot trof haar zaterdagavond. Initiatiefnemer Baarda gunt het meisje dan ook een prachtig afscheid waarin ze begeleid wordt door haar familie, vrienden en kennissen tijden haar laatste reis naar haar vader.