Condoleanceruimte ingericht op school voor overleden Doetinchemse (17)

Condoleanceruimte ingericht op school voor overleden Doetinchemse (17)

Geplaatst op 14 februari 2023, om 15:19 uur

WESTENDORP – De 17-jarige Doetinchemse die zaterdagavond om het leven kwam bij een ernstig ongeval in Westendorp zat op het Graafschap College, meldt Regio8. In het gebouw waar ze les had, is een herdenkingsplek ingericht.

De woordvoerder liet in een statement weten dat studenten en medewerkers diep geraakt zijn en meeleven met de nabestaande. Op de school aan de Maria Montessoristraat waar het meisje les had, is een condoleanceruimte ingericht waar mensen hun steun kinnen betuigen. Ook is op de plek waar het ongeval plaatsvond in het buitengebied van Westendorp een gedenkplek ontstaan.

Het 17-jarige meisje kwam zaterdag om het leven bij een ernstig ongeval op de Smoddedijk in Westendorp. Drie andere inzittenden, een 20-jarige man uit Varsseveld, een 17-jarige jongen uit Varsseveld en een 16-jarige jongen uit Aalten raakten zwaargewond. Hoe het ongeval kon gebeuren is vooralsnog onbekend.

Voor meer informatie over het ongeval kijk op: https://112nederland.nl/2023/02/11/update-meisje-17-overleden-en-drie-jongeren-zwaargewond-bij-zware-crash/

Foto’s: Persbureau Heitink