Man zwaargewond door messteek: ‘hij was aanspreekbaar, maar had en diepe steekwond’

Man zwaargewond door messteek: ‘hij was aanspreekbaar, maar had en diepe steekwond’

Geplaatst op 12 februari 2023, om 18:06 uur

ROTTERDAM – Bij een steekpartij op de Dreef in de Vreewijk in Rotterdam-Zuid is zondagmiddag een automobilist zwaargewond geraakt. De politie vermoedt dat een geschil, al dan niet verband houdend met een verkeerssituatie heeft geleid tot het incident.

Het slachtoffer had mogelijk ruzie met een groepje van naar schatting vijf jongeren. Hij is de plek van het steekincident nog kunnen ontvluchten en werd niet veel later door het Mobiel Medisch Team gevonden op de Lede niet ver van de plaats van het incident. “Hij was aanspreekbaar, maar had wel een diepe steekwond”, zegt een politiewoordvoerder.

De daders zijn gevlucht, de politie is nog op zoek naar hen en roept eventuele getuigen en de jongeren op zich te melden.

Door: ANP