Dode vrouw op parkeerplaats nog altijd een raadsel

Dode vrouw op parkeerplaats nog altijd een raadsel

Geplaatst op 12 februari 2023, om 16:30 uur

EINDHOVEN – De politie tast nog altijd in het duister over de dood van een 34-jarige vrouw uit Eindhoven. Haar stoffelijk overschot werd vrijdagochtend om 07.00 uur gevonden op een parkeerplaats aan het Herodotusplein. Ondanks een schouw op het lichaam is er nog steeds geen duidelijkheid over de doodsoorzaak, liet de politie zondag weten.

Daarnaast is niet duidelijk hoe de vrouw op de parkeerplaats terecht is gekomen. De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over wat vooraf is gegaan aan het overlijden van de vrouw. Ook hoopt de politie via flat- of buurtbewoners die bij de vindplaats wonen meer aan de weet te komen over wat met de vrouw gebeurd is in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 februari. “Alle scenario’s staan nog open”, aldus de politie.

De vrouw liep volgens de politie op blote voeten. Een groene trui die zij droeg is later teruggevonden bij een vijver voor het appartementencomplex aan het plein, waar ze gevonden is.