(Foto’s) DSI en politiehelikopters ingezet na schietpartij

(Foto’s) DSI en politiehelikopters ingezet na schietpartij

Geplaatst op 11 februari 2023, om 15:29 uur

OSS – Op zaterdagmiddag heeft er een vermoedelijke schietpartij plaatsgevonden aan de Joannes Zwijsenlaan in Oss. Het vermoedelijke slachtoffer, een man, meldde zich kort na het incident bij een plaatselijke huisartsenpost en bleek een schotwond te hebben opgelopen. De man verkeert buiten levensgevaar en is hij inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Na de schietpartij werden leden van de Dienst Speciale Interventies ingezet om het woonwagenkamp in Oss te doorzoeken op zoek naar verdachte(n). Er werden twee politiehelikopters ingezet die enige tijd boven het gebied cirkelden. Ondanks de intensieve zoektocht werd uiteindelijk geen verdachte aangetroffen.

Politie was ook aanwezig in de Thorbeckestraat en is daar een huis binnengevallen. Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk verdachte(n) zijn aangetroffen in het huis. De forensische opsporing van de politie doet verder onderzoek ter plekke wat er precies heeft afgespeeld.

Foto’s: Emergency Response Photographer