Uitslaande brand bij sporthal, jeugdteam handbal naar buiten

Uitslaande brand bij sporthal, jeugdteam handbal naar buiten

Geplaatst op 10 februari 2023, om 06:15 uur

DEN BOSCH – Donderdagavond brak er brand uit op het dak van sporthal De Schutskamp aan De Eenkenkooi in Den Bosch. Op dat moment was er een jeugdteam aan het handballen in de hal, deze wisten zichzelf in veiligheid te brengen.

De brandweer reageerde snel en schaalde rond tien over acht de brand op naar een grote brand. Ter plaatse werd het dak open gezaagd om beter bij de brand te kunnen en om deze onder controle te krijgen. Het pand veel schade opgelopen door de brand. Het is nog onbekend wat de oorzaak is van de brand en hoe groot de schade precies is.

Het is nog onduidelijk of en wanneer de sporthal weer in gebruik zal kunnen worden genomen.

Foto’s: Bart Meesters