Man (59) uit Gaanderen overleden na aanrijding in Doetichem

Man (59) uit Gaanderen overleden na aanrijding in Doetichem

Geplaatst op 8 februari 2023, om 15:05 uur

DOETICHEM/GAANDEREN – De man (59) die vorige week dinsdag op zijn elektrische fiets werd aangereden aan de Havenstraat in Doetinchem, is aan zijn verwondingen overleden. De man was woonachtig in Gaanderen.

De aanrijding vond in de avond plaats op de parkeerplaats bij de Woonboulevard. Toen de man klaar was met werken daar, werd hij aangereden door een auto. De man is toen met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De man is volgens De Gelderlander zondag in het ziekenhuis van Nijmegen overleden aan zijn verwondingen.

LEES OOK: Ernstig gewonde per traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding

Foto’s & Video: Roland Heitink/Persbureau Heitink