gewonde bij steekpartij, groep van minimaal vijf daders gevlucht

gewonde bij steekpartij, groep van minimaal vijf daders gevlucht

Geplaatst op 8 februari 2023, om 20:22 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam. Hierbij is een slachtoffer gewond geraakt. Een groep van minimaal vijf daders is op de vlucht geslagen.

Woensdag omstreeks 17:30 uur kreeg de politie een melding binnen van een steekincident op de Vaerhorst.  Eenmaal aangekomen op de locatie bleek een persoon gewond te zijn geraakt. Hij was aanspreekbaar en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Ook camerabeelden zijn welkom. We zijn op zoek naar een groep daders die er na het incident vandoor zijn gegaan. Het gaat om een groep van vijf a zeven personen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.