Man zwaait met mes op Eindhoven Airport

Man zwaait met mes op Eindhoven Airport

Geplaatst op 6 februari 2023, om 15:02 uur

EINDHOVEN – De Koninklijke Marechaussee heeft zaterdag 4 februari een 48-jarige man aangehouden op Eindhoven Airport die dreigend met een mes zwaaide.

De man griste een mes weg dat door een andere passagier net bij de service balie was afgegeven en liep vervolgens hiermee dreigend door de terminal van de luchthaven. Hij was boos op de service medewerkers omdat hij niet terug mocht naar het vliegtuig waarmee hij zojuist was aangekomen. Hij gaf aan dat hij iets had laten liggen.

De man is, nadat hij was overmeesterd door marechaussees, aangehouden en zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor de rechter. De Koninklijke Marechaussee doet verder onderzoek in deze zaak.