Moeder rent met kind langs snelweg na ongeluk

Moeder rent met kind langs snelweg na ongeluk

Geplaatst op 5 februari 2023, om 16:05 uur

PRINSENBEEK – De politie stuitte vrijdagavond op een vrouw die met haar zoontje langs de A16 rende nadat ze tegen een lantaarnpaal zou zijn gebotst met haar auto. Uit de test bleek dat de moeder vermoedelijk drugs had gebruikt, meldt Hart van Nederland.

De politie ging die avond af op een eenzijdig ongeval wat zou hebben plaatsgevonden op de A16. Ter plekke troffen de agenten een lege auto met schade aan. De bestuurder was nergens te bekennen. Niet veel later werd de moeder met haar zoontje gespot terwijl zij langs de snelweg rende. De vrouw had zichtbare verwondingen en het jongetje was volledig in paniek. Hij werd getroost met een traumabeertje.

Veilig Thuis
De gewonde vrouw werd getest op gebruik van alcohol en drugs. Hieruit bleek dat zij vermoedelijk drugs had gebruikt. De moeder en haar kind werden naar het ziekenhuis overgebracht. Ook werd er een melding gemaakt bij Veilig Thuis. Zij pakken de zaak verder op.