Eigenaar achtervolgt zijn gestolen auto en komt in botsing met verdachte

Eigenaar achtervolgt zijn gestolen auto en komt in botsing met verdachte

Geplaatst op 5 februari 2023, om 18:43 uur

KAATSHEUVEL – Op de Sweensstraat in Kaatsheuvel heeft zondagochtend een ongeval plaatsgevonden tijdens een achtervolging. Een van de voertuigen was gestolen en werd achtervolgd door de eigenaar.

Rond 11:00 uur belde de eigenaar dat zijn auto was gestolen en achter het voertuig aanzat. De achtervolging ging door Waspik en S-Gravenmoer. Toen de achtervolging naar Waalwijk verplaatste, wachtten verschillende politiewagens de vluchtende verdachten op.

Botsing met achtervolger
De eigenaar meldde bij de politie dat hij de verdachte uit het oog was verloren. Niet veel later kreeg de politie een melding van een ruzie op straat op de Sweensstraat in Kaatsheuvel. Ter plekke was de verdachte tegen de auto van de bestolen achtervolger aan gereden. Hierop is de verdachte aangehouden door de politie nadat de eigenaar de verdachte samen met omstanders uit de auto had gehaald en onder controle hield.

Auto in beslag genomen
Op de kruising werd door de politie onderzoek gedaan naar het ongeval. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept en door de politie in beslag genomen. Rechercheurs gaan de gestolen auto onderzoeken.

Foto’s:  FPMB / Erik Haverhals