31-jarige man aangehouden naar aanleiding van een schietpartij

31-jarige man aangehouden naar aanleiding van een schietpartij

Geplaatst op 3 februari 2023, om 18:25 uur

WOERDEN – In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 november rond 02.15 uur kwam een melding binnen van schoten die werden gehoord aan de Leidsestraatweg in Woerden. Een 59-jarige man uit Woerden raakte daarbij zwaargewond. Donderdag heeft de politie één verdachte kunnen aanhouden.

Rond 02:15 kwam de melding binnen van schoten die werden gehoord aan de Leidsestraatweg in Woerden. Diezelfde avond werd het slachtoffer in het ziekenhuis aangehouden: in zijn huis werd een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen.

Sindsdien is de politie op zoek naar meerdere personen die mogelijk betrokken zouden zijn geweest bij dit schietincident. De daders maakten mogelijk gebruik van een Audi Q3 of een soortgelijk voertuig. Donderdag heeft de politie in samenwerking met het arrestatieteam een 31-jarige man uit Den Bosch aangehouden.

Het onderzoek gaat onverminderd door. De politie is nog op zoek naar de andere twee mogelijke verdachten. De verdachten waren donker gekleed en hadden bivakmutsen op.

Tips?
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden? Bel dan 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.